Publicaties

Meer weten over het werkgebied en de werkzaamheden van Vortex Vitalis?
Download onderstaande publicaties voor extra inzicht en informatie.

————————————————————————————————————

Is elke soort suiker even slecht of goed voor ons lichaam?

Onlangs hoorde ik iemand zeggen dat ons lichaam elke soort suiker op dezelfde manier verwerkt. Ik vroeg me af of dit juist is. Zal geraffineerde suiker, basterdsuiker, palmsuiker, honing of kokosbloemsuiker ons lichaam hetzelfde brengen?

Uit de door mij uitgevoerde radiësthetische metingen van 18 verschillende soorten suiker blijkt dat er grote verschillen in kwaliteit zijn. Mijn conclusie: er zijn wel degelijk gezondere alternatieven voor kristalsuiker.

Suiker anders bekeken

————————————————————————————————————

Is de kringloop van uw melkveehouderij vitaal genoeg?

melkveehouderijSteeds meer boeren zijn zich bewust van het belang van een goede kringloop op hun bedrijf. Om een zo goed mogelijke kwaliteit aan melk en vlees te krijgen stemmen zij het  gebruik van kunstmest, krachtvoer en grondstoffen zorgvuldig af op de behoefte van bodem en gras. Maar de kwaliteit van ons voedsel wordt niet alleen bepaald door de hoeveelheid mineralen en vitaminen. Uit wetenschappelijke publicaties blijkt steeds vaker dat ook de vitaliteit (energie) en de negatieve informatie (straling) die kwaliteit bepalen.

Vanuit deze gedachte heeft Frank Silvis bij zes verschillende melkveebedrijven radiësthetische metingen verricht om te kijken of en in hoeverre een bepaalde bedrijfsvoering een gezonde kringloop bevordert of (ver)hindert.

Vitaliteit in de kringloop van de melkveehouderij

——————————————————————————————

Opsporen van waterleidingen en doormeten van water – H2O-Online / 8 december 2016

H2O onlineWichelroedelopen wordt al vele eeuwen toegepast bij het opsporen van water, erts en bodemschatten. Sommige monteurs kunnen met de wichelroede zelfs waterleidingen in de ondergrond vinden. Het behoort net als pendelen tot het vakgebied van de radiesthesie. Binnen de radiësthesie kan men de energetische kwaliteit van drinkwater en afvalwater vaststellen. Dit geeft nieuwe inzichten voor de drinkwaterbereiding en de afvalwaterbehandeling, waardoor water na zuivering weer zo gezond mogelijk kan worden aangeboden aan mens en natuur.

Waterleidingen opsporen en waterkwaliteit verbeteren

————————————————————————————————————-