Reviews

Op deze pagina leest u de ervaringen van mensen die door mij hun huis hebben laten zuiveren.
Wilt u na het lezen van deze reviews een afspraak met mij maken? Of wilt u uw eigen verhaal op deze site plaatsen? Neem dan contact met mij op.

Gezond en vitaal water

Voor chronische maagklachten als gevolg van medicatie kom ik regelmatig bij een diëtiste. Omdat ik ook klachten kreeg na het drinken van water en thee verwees zij mij naar Vortex Vitalis. Uit de energetische drinkwatermeting van … Lees verder »

Huis grondig laten zuiveren

Er waren meerdere redenen om toch eens kritisch naar ons huis te kijken waar we sinds 1,5 jaar woonden. Het huis is al oud met een nieuw aangebouwd gedeelte die langere tijd als bijgebouw voor de … Lees verder »

Zwarte ader vrat energie

Wetend dat er een waterader onder mijn huis stroomde heb ik nooit bedacht dat het een zwarte ader zou kunnen zijn. Zo eentje die goede energie vreet. Mijn klachten werden de laatste jaren alleen maar heel … Lees verder »

Geen last meer van elektromagnetische straling

Frank heeft inmiddels twee verschillende huizen voor mij mogen zuiveren binnen vier jaar en beide keren was het resultaat fantastisch, en een verademing wat betreft mijn leefomgeving. In beide woningen werd de sfeer veel lichter, kalmer, … Lees verder »

Weg geopathie en elektrostress

“Je beseft pas hoeveel invloed iets heeft als het er niet meer is.” Dat merkten wij nadat Frank bij ons het huis gereinigd had van aanwezige geopathie en elektrostress. Wij hadden altijd heerlijk drinkwater tot een … Lees verder »

Heldere energie

Na de huiszuivering van Frank ervaar ik veel meer ruimte voor mij en mijn proces. In mijn huis is de energie veranderd, het is verhelderd, het is lichter geworden. Ik vind het fijner om thuis te … Lees verder »

Rust en energie zijn teruggekeerd

Nadat Frank is geweest voelen we ons heerlijk. De warmte in de keuken is er nog steeds. De jongste slaapt weer als een roos en de oudste is veel rustiger. De koeien in de stal hadden … Lees verder »