Straling en gezondheid

Straling is overal aanwezig. De meeste mensen kunnen straling niet waarnemen, maar een groeiende groep heeft er wel last van. Sommige mensen worden zelfs letterlijk ziek van straling. Wat is straling, wat zijn de mogelijke gevolgen voor uw gezondheid en hoe is straling te meten en te neutraliseren?

Technische straling en elektrostress

Bent u futloos en heeft u geen energie meer om de dingen te doen die u vroeger wel deed? Heeft u zich al uitgebreid laten onderzoeken en is er geen oorzaak gevonden?

Mogelijk heeft u last van elektrostress. Elektrostress ontstaat als het lichaam continu wordt blootgesteld aan technische stralingsbronnen, die een spanning (stress) in het lichaam opbouwen. Denk daarbij aan radiosignalen, radar, hoogspanningsleidingen, GSM–zenders, DECT–telefoons, WiFi, smartphones etc. De meeste mensen hebben er geen last van, maar sommige mensen krijgen gezondheidsklachten.

Geologische straling of aardstralen

Slaapt u slecht of kunt u zich moeilijk ontspannen? Heeft u last van hartkloppingen, spierpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn of andere klachten?

Natuurlijk moet u zich medisch laten onderzoeken. Het zou echter ook kunnen dat u klachten heeft omdat u op of in de nabijheid van een geologisch stralingsveld woont, veroorzaakt door bijvoorbeeld:

  • Een waterader.
  • Een energienetwerk. De heren Hartmann en Curry ontdekten in de twintigste eeuw dat er rasters van energiebanen over de aarde lopen. Met name de plekken waar die energiebanen elkaar kruisen kunnen negatieve stralingsvelden ontstaan.
  • Breuken in de aardkorst zorgen voor negatieve energievelden.

Emotionele en paranormale straling

Voelt u zich thuis angstig en onrustig en heeft u het gevoel dat de energieën in uw huis niet helemaal kloppen?

Mogelijk is de energie in uw huis vervuild door ruzie en emotionele spanning. Het zou ook kunnen dat zich negatieve entiteiten in uw huis bevinden of een toevlucht hebben gezocht bij één of meer van de bewoners. Een entiteit is een mens zonder lichaam, die na zijn overlijden op aarde is blijven hangen. Als zo’n entiteit negatief is ingesteld, dan kunt u daar behoorlijk veel last van hebben.

Er zijn dus veel stralingsbronnen, die van invloed kunnen zijn op uw gezondheid. Wilt u weer rustig kunnen slapen en uitgerust wakker worden? Lees dan verder bij straling meten en neutraliseren of neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.