Meten en neutraliseren van straling

Hoe weet u of uw huis of bedrijf vrij is van ongewenste straling en verstoorde energieën? En wat kunt u doen om de balans te herstellen en nadelige gevolgen als elektrostress te voorkomen?

Meten van straling

Woonbiologen en radiësthesisten zijn in staat om zowel binnen als buiten de verschillende stralingen en energienetwerken te meten. Als radiësthesist maak ik daarbij gebruik van twee L-vormige wichelroeden van messing. Hiermee meet ik systematisch de stralingsbronnen in een ruimte.

Neutraliseren van straling

Wanneer er door mij een bepaalde stralingsbron is geconstateerd zijn er verschillende manieren om die straling te neutraliseren en het energienetwerk te herstellen:

  • Doorgaans neutraliseer ik uw huis of bedrijf door het toepassen van ‘Acupunctuur van de ruimte’. Op specifieke knooppunten van het energienetwerk bevestig ik speciale krachtsymbolen, die de harmonie zullen herstellen. Dit is direct voelbaar.
  • Bij sterke emotionele en paranormale stralingsbronnen, zoals bij negatieve entiteiten, werk ik met effectieve lichtwerktechnieken om de harmonie te herstellen.

Voorkomen van straling

Straling is overal. Maar zeker als het gaat om technische stralingsbronnen kunt u negatieve effecten van straling voorkomen door bijvoorbeeld:

  • DECT telefoons te vervangen door ouderwetse telefoons met een draadje of door DECT telefoons met een ECO-plus stand.
  • Mobiele telefoons te voorzien van een krachtsymbool dat als buffer fungeert tussen de straling en uw lichaam.
  • Uw wekkerradio te vervangen door een wekker op batterijen of minimaal op 3 meter afstand van uw hoofd te plaatsen.
  • Of u zelf te beschermen tegen elektromagnetische belasting door 2 shungit stenen bij u te dragen. Het wordt aangeraden deze stenen regelmatig te schonen, door ze een nacht in een glas water te leggen. Of door ze in een glas water te leggen, terwijl de kraan zachtjes 20 minuten doorstroomt.
  • Zie ook de uitzending van het Groene Oosten

Maak een afspraak

Wilt u de straling in uw huis of bedrijf laten meten en neutraliseren? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.