Gezond en vitaal water

Voor chronische maagklachten als gevolg van medicatie kom ik regelmatig bij een diëtiste. Omdat ik ook klachten kreeg na het drinken van water en thee verwees zij mij naar Vortex Vitalis. Uit de energetische drinkwatermeting van het water uit onze kraan in Nieuwegein bleek dat de gemeten waarden duidelijk uit balans waren. Nadat dit water door een waterleidingbuis met een watervitalisatiesticker was gegoten bleken alle energetische waarden aanzienlijk verbeterd te zijn: het was gezond en vitaal water geworden. Sinds ik thuis de watervitalisatiesticker van Vortex Vitalis op mijn waterleiding heb geplakt (na de watermeter) zijn mijn klachten over!

Omdat ik deze zomer veel met de caravan op pad ben, heb ik ook nog een ander soort watervitalisatiesticker bij Vortex Vitalis aangeschaft, eentje die ik op een onderzetter heb geplakt. Als ik een glazen karaf gevuld met water minimaal 1 uur op de sticker laat staan, kan ik dit water ook probleemloos drinken. Nu heb ik op de camping ook gezond en vitaal water. Het klinkt wonderlijk, maar het werkt!

Ria uit Nieuwegein

Hieronder de energetische drinkwaterkwaliteit. De Boviswaarde wordt gemeten op de schaal van Bovis, voor deze waarde geldt hoe hoger hoe beter. De Boviswaarde is een maat voor de levensenergie. De andere parameters worden gemeten op een relatieve schaal van 0 tot 10. Voor de kiemkracht geldt hoe hoger hoe beter. Voor de Negatieve Informatie en de Elektromagnetische belasting geldt hoe lager hoe beter.

Parameter Zonder sticker Met vitalisatiesticker
Boviswaarde 3.500 33.700
Kiemkracht 4,4 9,1
Negatieve Informatie 5,6 0,5
Elektromagnetische belasting 4,3 0,43