Huis grondig laten zuiveren

Er waren meerdere redenen om toch eens kritisch naar ons huis te kijken waar we sinds 1,5 jaar woonden. Het huis is al oud met een nieuw aangebouwd gedeelte die langere tijd als bijgebouw voor de kerk heeft gefungeerd en waar veel begrafenissen hadden plaatsgevonden.

Al vanaf het begin had ik wat moeite om me echt thuis te voelen, maar de klachten waren erg vaag. Meer een algemeen gevoel van onbehagen die ook te maken kon hebben met drukte in mijn nieuwe baan. Maar toen mijn 2 uitwonende studerende kinderen ook begonnen over ‘moeite hebben om te ontspannen’, besloot ik toch om Frank Silvis in te schakelen. Overigens had mijn man nergens last van.

Frank heeft het hele huis zeer grondig gemeten, geanalyseerd en problemen opgelost. Het bijzondere is dat het op alle terreinen werd gecontroleerd. Zowel qua ‘vreemde’ gasten ( 4 stuks in de huiskamer), als ook een meetbare breuklijn en gammastraling welke afkomstig bleek te zijn van een granieten gedenkplaat in de buitenmuur. Ook neutraliseerde hij ‘en passant’ de laptops die op tafel stonden.

Het mooie van deze huiszuivering, is dat je achteraf je klachten kunt verklaren die daarvoor vaag waren, maar toch ineens opgelost zijn. Ik noem 2 voorbeelden:

  1. Voor de huiszuivering, deed ik bijna altijd als ik in de huiskamer zat gelijk de TV aan. Ik had dan veel behoefte aan geluid en beeld. Ik dacht dat dat kwam omdat onze huiskamer groot is waardoor ik me wellicht wat verloren in voelde. Sinds Frank de huiskamer heeft gezuiverd, heb ik helemaal geen behoefte meer om de TV aan te zetten. Het voelt prettig, licht en rustig. Het is net alsof iemand de lucht heeft gestofzuigd en de ramen goed heeft schoongemaakt. Mooi is dat!
  2. Sinds ik Windows 10 had geïnstalleerd op mijn laptop, had ik last van vermoeide en branderige ogen. Nadat Frank mijn laptop had ‘ingepakt’ was ineens het beeld weer helder en heb ik geen last meer gehad van mijn ogen!

Frank is een open, integer en zorgvuldig werkend persoon. Bovendien gaat hij grondig en neutraal te werk en dat voelt bijzonder goed. Ik had gedacht dat hij bijvoorbeeld de laptops zou afkeuren, maar dat bleek juist niet het geval. Hij staat open voor nieuwe dingen en luistert goed naar de (vage) problemen van de huisgebruikers, waarna grondig onderzoek volgt en ook weer een nameting of het probleem ook daadwerkelijk is opgelost.

Eigenlijk zou iedereen zijn/haar huis eens grondig moeten laten zuiveren. Het is bijzonder dat we veel aandacht besteden aan een nieuw bankstel, maar dat straling e.d. zo buiten beeld blijft terwijl ik nu weet wat een verschil dit kan maken.

Dank je wel!

Dhr en mw. Wagenaar