Zwarte ader vrat energie

Wetend dat er een waterader onder mijn huis stroomde heb ik nooit bedacht dat het een zwarte ader zou kunnen zijn. Zo eentje die goede energie vreet.

Mijn klachten werden de laatste jaren alleen maar heel langzaam erger, ondanks een goed gezonde levenswijze, biologisch eten, Tai Chi en veel mediteren. De levenslust sijpelde weg en als ik morgen zou sterven dan vond ik dat wel goed.

Tot op een dag Frank bij mij komt om beeldhouwles te nemen en we aan de praat raken over energie en water. Ik weet meteen “Hij is de man die ik nodig heb voor mijn huis, want al mijn Sjamanistische energetische reinigingen enz. hebben niet geholpen mijn huis ‘lichter’ te maken”. Frank heeft mijn hele huis doorgemeten en ontdekte dat er een fantoom ader onder mijn huis doorliep, die zwarte ader, en boven nog een entiteit aanwezig was. Die laatste hebben we samen opgeruimd en Frank ging aan de slag met meer metingen. Wat is er precies mis en waar.

Hij liet mij het krachtsymbool zien, dat hij zelf gemaakt heeft, voor het neutraliseren van de energie die mijn huis binnen kwam en ik kon de kracht ervan voelen. Zo ging dat met alle krachtsymbolen die hij heeft aangebracht. Hier kwam de Heilige Geometrie om de hoek kijken, waarvan ik al zes jaar wist dat ik er iets mee moest, maar geen idee had waar ik dat kon vinden of hoe ze te maken. Dat hoefde ik dus niet zelf te doen, het kwam op mijn pad.

De waterleiding is voorzien van een neutraliserende figuur en smaakt stukken lekkerder. Het verschil is duidelijk te proeven als ik bij mijn dochter ben, waar het water veel zwaarder proeft. De vitaliteit van het water is ook een stuk hoger. Hoger nog dan van een natuurlijke bron. De elektrosmog heeft Frank ook even geneutraliseerd.

Het effect van dit geheel is gigantisch. Ik ben nu ruim 4 maanden verder en heb nog geen aanval weer van depressiviteit gehad. Mijn concentratie bij het werken is veel beter en ik voel me niet meer moe of moedeloos, ook niet als er veel werk ligt te wachten. Heerlijk. Mijn huis lacht weer naar me en ik lach weer naar mijzelf. Zelfs de hond is vrolijker geworden.

Dank, Frank, dat je mij hebt uitgezocht. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee.

Margreet Duursema, Noordwolde