Meten en neutralisering van straling

Meten en neutralisering van straling

Meten van straling voor mens en dier

Woonbiologen en radiësthesisten zijn in staat om zowel binnen als buiten de verschillende stralingen en energienetwerken te meten. Als radiësthesist maak ik daarbij gebruik van twee L-vormige wichelroeden van messing. Hiermee meet ik systematisch alle stralingsbronnen.


Veel dieren hebben last van straling. Zo zijn varkens, koeien en kippen erg gevoelig voor elektromagnetische belasting. Ook op plaatsen van aardstraling, wateraders of breuken, verblijven uw dieren niet graag. Als u weet of vermoedt dat uw bedrijf last heeft van straling, dan checkt Vortex Vitalis dit graag voor u. Indien nodig voert Vortex Vitalis een energetische zuivering voor u uit.

Neutraliseren van straling

Allereerst gaat het om het ter plaatse zuiveren van de eventueel aanwezige historische belasting. Op de plek kunnen vroeger heftige of emotionele gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, waardoor die ruimten nu nog gedeeltelijk bezet zijn. Met behulp van specifieke lichtwerktechnieken kan ik deze ruimten weer vrijmaken.


Vervolgens meet ik de kwaliteit van de energiebanen van de Hartmann- en Currynetten. Ik breng de energiebanen op uw terrein in harmonie. Ook wateraders en breuklijnen voorzie ik van harmonische energie. Veel van deze zuiveringen kan ik gewoon op afstand uitvoeren. Dat is wel zo praktisch en voordelig.

Netten van Hartmann en Curry

Netvormige stralingsbanen strekken zich over de gehele aarde uit. Wichelroedelopers meten deze stralingsbanen. De Duitse arts E. Hartmann ontdekte het bestaan van smalle energiebanen. Deze banen volgen elkaar op regelmatige afstand van ongeveer 2,5 meter in noord-zuid richting op. In west-oost richting op een regelmatige afstand van ongeveer 2,0 meter. Dit wordt het Hartmannnet genoemd.


De Duits-Amerikaanse arts M. Curry ontdekte het bestaan van smalle energiebanen die stromen van noordwest naar zuidoost. En haaks daarop energiebanen van zuidwest naar noordoost. De breedte van de mazen is ongeveer 3,0 meter. Deze energiebanen vormen het Currynet. De energiebanen van deze beide netten is te meten. Het zijn in feite informatienetten die lokaal kunnen worden geschoond.