Referenties

Referenties

In onderstaande lijst met referenties treft u een overzicht van een deel van de werkzaamheden die Vortex Vitalis reeds voor bedrijven en organisaties heeft uitgevoerd.

Waterschappen en drinkwaterbedrijven

Afvalwater

Vitaliteitsmetingen verricht aan influent, effluent en ultrapuur water.

Inspiratie presentaties

Het houden van presentaties over “De andere kant van water” of over “De Wondere Wereld van het Water” waarin de energetische kant van water wordt belicht, vitaliteit wordt uitgelegd en de deelnemers zelf kunnen ervaren hoe water positief beïnvloed kan worden, zonder dat de chemische samenstelling verandert.

Medicijnresten

Doormeten van het 1-STEP filter van een rioolwaterzuiveringsinstallatie op het zuiveringsrendement van stikstof, fosfaat en medicijnresten. Tijd voor regeneratie van het actief kool.

Metingen PFAS en medicijnen

Het meten van de hoeveel PFAS-20 en Totaal PFAS in drinkwater en regenwater en reductie hiervan door een waterdevice.

Het meten van vijf soorten medicijnresten in kanaalwater en het zuiverend effect van een waterdevice hierop.

Rioolwaterzuiveringsinstallaties

Energetisch doormeten van elke zuiveringsstap in de biozone van de waterharmonica na conventionele zuivering om te zien in hoeverre nazuivering, ecologisering en vitalisering optreedt.

Vitaal water

Voor een waterbedrijf een rapport geschreven over de achtergronden van vitaal water en antwoorden op mogelijke vragen van klanten over dit onderwerp.

Land- en tuinbouw

Alstroemeriakweker

Het meten van het effect van een pilot bij een alstroemeriakweker waar een deel van de bloemen voorzien wordt van gevitaliseerd water en geïnformeerde kiezelaarde vergeleken met onbehandelde bloemen.

Bloemen

Het meten van de vitaliteit van alstroemeria’s, rhizomen, callas, zantedicia’s, lelies, pioenen en phalaenopsis.

Bollen

Het energetisch doormeten van tulpenbollen, uienbollen en leliebollen.

Groenten en fruit

Het energetisch doormeten van aardbeien, asperges, uien, aardappelen, suikerbieten, knolselderij, paprika, tomaat, bietjes, rucola, komkommers, paksoi, sla en venkel.

Komkommerteler

Uitvoeren vitaliteitsmetingen water en planten, historische belasting en elektromagnetische belasting geschoond.

Kwaliteitsmetingen informatiedragers

Kwaliteitsmetingen uitgevoerd van geïnformeerde kiezelaarde en katalysatoren die 100% natuurlijke teelt van groenten, fruit en bloemen mogelijk maken. Dit leidt tot gezonde gewassen die zonder of met minder chemie dan gebruikelijk kunnen worden gekweekt.

Orchideeënkweker

Effect waterregeneratie systeem op beregeningswater en orchideeën aangetoond door middel van metingen. Naast gezondere orchideeën bleken ook veel minder nutriënten nodig te zijn door de waterregeneratie.

Slakwekers

Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen van water en sla en het adviseren hoe de teelt van sla op een vitalere wijze uitgevoerd kan worden.

Het energetisch in harmonie brengen van de energiebanen bij een slakweker.

Teelaarde en grondverbeteraars

Het op vitaliteit doormeten van diverse soorten teelaarde, finpeat, urgesteinsmehl, kiezelaarde, bark, zeeschelpenkalk, compost, terra petra, roprolit, BioAktiv en effectieve micro-organismen.

Tomatenteler

Vitaliteitsmetingen verricht aan water, voedingsstoffen en tomaten. Historische belasting verwijderd, vitalisatie voedingsstoffen, Hartmann- en Currynetten in harmonie gebracht.

Vitale groenten

Voor een tuinbouwer in Dalfsen de kas energetisch gezuiverd en de effecten van de watervitaliser door gemeten. Resultaat aantoonbare hogere vitaliteit van de gekweekte groenten.

Vitaliteitsmetingen groenten

Van zes groenten de energetische kwaliteit van biodynamische, biologische en conventioneel gekweekte exemplaren gemeten.

Veeteelt

Geitenhouders

Energetisch zuiveren van de stallen.

Melkveehouders

Het doormeten van de bodem, het gras, het kuilvoer, het krachtvoer, de rectale mest, de mestflat, de drijfmest, het drinkwater, de melk, alle voeding van de koeien. Het geven van vitaliseringsadviezen.

Het uitvoeren van energetische zuivering van het verleden en in harmonie brengen van de energiebanen van de Hartmann- en Currynetten.

Pluimveehouders

Advies hoe de kippenmest behandeld kan worden met geringere stankoverlast. En advies hoe de voerconversie verbetert bij toepassing van gevitaliseerd water.

Het zuiveren van historische belasting en het in harmonie brengen van de energiebanen van de Hartmann- en Currynetten bij pluimveebedrijven.

ROC – MBO Melkveehouderij

Het geven van een introductieles “de vitaliteit van water” voor 4e klassen MBO Melkveehouderij.

Varkensbedrijven

Vitaliteitsmetingen uitgevoerd aan water en voer. Vitaliseringsadviezen voor water en voer gegeven. Historische belastingen verwijderd, transformatorhuisjes geneutraliseerd en energiebanen in harmonie gebracht.

Vitaliteitsmetingen

Energetische metingen uitgevoerd van watermonsters voor en na watervitalisatie.

Watertechniek voor melkveehouderij

Second opinion gegeven op de waterkwaliteit van diverse watermonsters voor de melkveehouderij.

Landschapsbeheer

Bosnische piramides

In het kader van wetenschappelijk onderzoek naar de bijzondere Bosnische piramides in het gebied van Visoko heeft Vortex Vitalis negen watermonsters radiësthetisch doorgemeten. Boviswaarden van het water uit de piramides waren uitzonderlijk hoog: in de range van 34.000 tot 45.000 Bovis.

Breukenergie

Op eiland in Schotland forse breukenergie geharmoniseerd. Tevens historische belasting geschoond.

‘Heilige’ bronnen

Het energetische doormeten van het water van de Adelbertusbron te Egmond Binnen, de Runxputte in Heiloo en de Bron Kapel in ’t Zand te Roermond tbv het seminar Helend water – waarnemingen aan water uit “heilige” bronnen van de Stichting Drager Water van Leven.

Nul- en effectmetingen

Door wijzigingen in het landschap aan te brengen, zoals het aanbrengen van waterkunstwerken, kan de landschapsbeleving wijzigen. Door de nulsituatie en de situatie na aanbrengen energetisch door te meten kan het effect in waterkwaliteit en landschapskwaliteit weergegeven worden.

Transformatorhuisjes

Het neutraliseren van het elektromagnetische effect van transformatorhuisjes voor bewoners die hier dicht naast wonen.

Waterceremonies

Bij waterceremonies aan de Vecht en de Waal het positieve effect hiervan gemeten op de energetische kwaliteit van het rivierwater

Industrie

Bankinstelling

Het energetisch klimaat in een bank sterk verbeterd door het opruimen van negatieve energieën, waardoor het weer mogelijk was in alle ruimten aangenaam te werken.

Bedrijfsterreinen

Energetisch in harmonie brengen.

Demokwekerij Westland

Het verrichten van energetische metingen om het effect van vitaliser op de waterkwaliteit door te meten.

Effect werking vitalisers

Van circa zestig vitalisers het effect gemeten op de energetische kwaliteit van water aan de hand van zes verschillende parameters.

Frisdranken

Adviezen gegeven om de kwaliteit van natuurlijke en chemische frisdranken te verbeteren.

Metingen aan PFAS

Het bepalen van de hoeveelheid PFAS in grond en beplanting.

Het meten van PFAS in drinkwater en regenwater en reductie van die hoeveelheden door een waterdevice.

Miron Violetglas

Bijzondere eigenschappen gepatenteerd violet glas vastgesteld. Dit glas is uitstekend geschikt voor optimaal behoud van de essentie van natuurlijke producten.

Midden- en kleinbedrijf

Bloesems, essences en supplementen

Het vaststellen van de energetische kwaliteit van bloesems, essences en supplementen en het geven van adviezen om te komen tot kwaliteitsverbetering. 

Bronwater

Voor waterwinkels diverse bronwaters doorgemeten op energetische kwaliteit.

Dopper

Het uittesten van de veiligheid tegen Bisphenol-A van het kunststof flesje Dopper. Dit flesje is veilig van hormoonverstoorders in tegenstelling tot vele andere kunststofflesjes waar water in bewaard wordt.

Huidverzorging

Een bedrijf voor huidverzorgingsprojecten energetisch gezuiverd en de opslag van de huidverzorgingsproducten effectief beschermd tegen de aanwezige elektromagnetische belasting.

Opslag van kruiden

Voor een groothandel in bijzonder glas korte en lange termijnproeven uitgevoerd naar een gezonde, vitale bewaartermijn van kruiden en andere producten.

Restaurants

Vitaliteitsmetingen aan gekoeld water, vitaal water en leidingwater verricht.

Historische belasting verwijderd en energie in harmonie gebracht.

Zorgboerderij

Het veraangenamen van het leefklimaat in en om een zorgboerderij door het zuiveren van negatieve energieën.

Zuivel

Het bepalen van de energetische kwaliteit van gefermenteerde rauwmelkse yoghurt en kefir van koeien die negen maanden per jaar grazen in weides vol gras, klavers en kruiden en die ’s winters voorgedroogd gras, bietenpulp, kruiden en lijnzaad eten.