Opleiding en workshops

Radiësthesie

Lezing: De wondere wereld van water

Iedereen heeft dagelijks met water te maken. We gebruiken water bij het douchen, eten koken of we drinken een glas water. Water is voor ons zo vanzelfsprekend, dat we zelden stilstaan bij hoe bijzonder het element water eigenlijk is. Water is geen element dat door een leerling schepper is gemaakt. Daarvoor heeft water veel te veel bijzondere eigenschappen en is het wonder van water veel te groot.


Frank ontdekte tijdens zijn periode als regiodirecteur van waterleidingbedrijf Vitens de energetische kant van water. Hij ging onderzoeken hoe zuiver en vitaal ons drinkwater eigenlijk is. Daarbij kwam hij op het vakgebied van de radiësthesie, waarmee hij zelf reproduceerbaar de vitaliteit van water en voedsel kan meten.


Soms is het gewenst de kwaliteit van ons drinkwater te vergroten. Het is dan goed te weten dat er vele manieren zijn om water te vitaliseren, en dat u de kwaliteit van uw drinkwater ook met uw eigen intentie positief kunt beïnvloeden. Tijdens deze lezing verhaalt Frank ook over bijzondere ontmoetingen met water.

Over straling in en om het huis

Lezing: Van ingenieur naar wichelroedeloper

Straling is overal. Met verschillende oorzaken. We kennen allemaal de straling van de zon, van ons mobieltje en de wifi. Maar wist u dat er ook straling uit de grond kan komen, door wateraders of breuken? Of straling en informatie meegebracht door de energiebanen van de Hartmann- en Curry-netten, die overal op de wereld elke 2 à 3 meter voorkomen?


In deze lezing wordt straling vanuit het vakgebied van de radiësthesie beschouwd. Radiësthesie betekent letterlijk ‘het gewaarworden van straling’. Deze straling wordt gemeten met een wichelroede, pendel, biotensor of Lecherantenne. Frank gaat uitgebreid in op stralingen van geologische, technische, humane, parapsychologische en kosmische bronnen.


En wist u dat de creaties van uzelf of een kunstenaar ook een bepaalde (uit)straling hebben? Eentje die de sfeer in uw huis kan beïnvloeden? Sommige straling (wifi en zendmasten) beïnvloedt zelfs de kwaliteit van ons drinkwater thuis. Daar is gelukkig wat aan te doen. Dat leert u in de workshop ‘Inpakken elektromagnetische belasting’.

Workshop & cursus

Inpakken elektromagnetische apparatuur

Mens, dier en plant hebben last van elektromagnetische apparatuur in huis. In deze praktische workshop leer ik deelnemers deze apparatuur in te pakken, waardoor geen last meer wordt ervaren.


Om onszelf energetisch te zuiveren, voeren we eerst twee meditaties uit. Daarna maken we contact met een bijzondere kosmische energiebron. Met deze energie kunnen we technische apparatuur inpakken. Iedereen kan dit leren. We testen het effect van dit inpakken uit op ons mobieltje. Voor en na het inpakken doen we een kinesiologische armtest en een vitaliteitsmeting van het mobieltje.

Zo weten we zeker dat iedereen dit inpakken goed beheerst.

Cursus pendelen

Elk jaar geef ik één of meerdere cursussen pendelen. Dat doe ik bij voldoende belangstelling in het vroege voorjaar, in de buurt van Steenwijk. Op vier zondagen van 10.00 tot 14.30 uur. Tussen de lessen zit elke keer twee weken oefentijd. Deze cursus kost €300,- inclusief btw.


Ik geef deze cursus jaarlijks ook in Panningen (Limburg). Dan vier keer op een donderdagmiddag met telkens twee weken tijd ertussen om te oefenen. Deze cursus kost €425,- inclusief btw.


Inhoud cursus pendelen

Elke les geef ik een inleidende presentatie.

  • Les 1: Inleiding in de radiësthesie. In de eerste les staat het afstemproces voor het pendelen centraal.
  • Les 2: De vitaliteit van producten.
  • Les 3: Hoe verhoog ik de vitaliteit van mijn voedsel?
  • Les 4: Contact met elementenwezens.


Als u een innerlijke drive voelt om een pendelcursus mee te doen, meld dat dan alstublieft per mail aan mij. Dan stuur ik ruim voor aanvang van een geplande cursus een mailtje, waarmee u zich kunt opgeven.