Vitaal en energetisch schoon water

Gezond water is van levensbelang. In Nederland is het drinkwater van hoge kwaliteit en bacteriologisch betrouwbaar. Toch is het niet altijd vitaal en soms is het vervuild door elektromagnetische belasting en andere verontreinigingen. Wilt u weten hoe vitaal en schoon uw drinkwater is? Vortex Vitalis meet en vitaliseert water.

Vitaal drinkwater

Onderzoek heeft aangetoond dat er verschil is tussen behandeld (kraan)water en vitaal water uit een natuurlijke bron. Ook al heeft het dezelfde chemische samenstelling, vitaal drinkwater smaakt beter en geeft meer energie en groeikracht. Daarom is het belangrijk om dat te gebruiken.

Energetisch schoon water

Uit onderzoek is gebleken dat water over meer dan 70 bijzondere eigenschappen beschikt en in staat is om informatie op te slaan. Zelfs als bepaalde stoffen eruit zijn verwijderd, blijkt het te reageren alsof die stoffen nog aanwezig zijn. Dit wordt ‘het geheugen’ van water genoemd. Als wij dit drinken, nemen wij deze informatie in ons op. Daarom is het belangrijk om energetisch schoon water te drinken. Dus drinkwater dat niet vervuild is met elektromagnetische belasting en met informatie van verwijderde verontreinigde stoffen, zoals medicijnen.

Wilt u weten hoe vitaal en schoon uw drinkwater is? Ik kan het meten en vitaliseren. Lees daarvoor verder bij meten en vitaliseren of neem direct contact met mij op.

Wat is water – een lezing door Vortex Vitalis

Voor verdere informatie kunt u de drie onderstaande filmpjes bekijken, gemaakt door Presentations2Go in opdracht van Het Ontwikkelcentrum en CIV Melkveehouderij:

Enkele wateronderzoekers

De vitaliteit van water

Of bekijk de uitgebreide video opgenomen door Studium Generale Delft.